"TERESINA S.A." a Netflix - La Cubana

Ara a la Cubana

“TERESINA S.A.” a Netflix

Després de 32 anys de la seva estrena i que “Teresina SA” s’hagi convertit en una sèrie de culte a Catalunya, finalment, aquest dimarts 23 de juliol arriben a NETFLIX els tretze capítols de la sèrie que La Cubana va produir amb Televisió de Catalunya.

Per qui encara no conegui aquesta comèdia es tracta d’un retrat costumista, que ensenya una sèrie de situacions quotidianes molt properes i conegudes per tothom. Les Teresines, les protagonistes, són tres germanes solteres del barri barceloní de Gràcia, que viuen amb el seu germà Tomàs.

“Teresina, S.A.” és el nom de l’empresa d’economia submergida que tenen muntada a casa, on fan “pedidos” de qualsevol cosa que els ofereixen: ninots de peluix, ensobrar cartes, enganxar botons, flors de paper, souvenirs, banderetes…

Pel pis de les Teresines hi passen a treballar o a xafardejar quasi tots els veïns de l’escala. Cada capítol se situa en un mes de l’any per ordre cronològic (començant a l’agost i acabant l’agost següent) i porta el títol d’alguna festa tradicional del calendari, que també va relacionat amb el “pedido” que han rebut i estan “produint”.

Esperem que tots aquells que conegueu la sèrie la recomaneu als vostres amics d’arreu, ja que “Teresina S.A” es podrà veure a la plataforma Netflix també amb subtítols en castellà.

 

PODCAST

TERESINA S. A.

La sèrie de televisió

LES TERESINES PIM PAM PUM

El podcast

VIDA DE TERESINA

El llibre

CANÇÓ DE LES TERESINES

Les partitures

Informació per grups